Na spodní vrstvu:
• 200 g přírodních kešu @bigboybutter.cz
• 2 vejce
• 3 lžíce medu
• 1 lžička kypřícího prášku bez fosfátů
• špetka soli
Na malinovou vrstvu:
• asi 250 g malin
• 2 lžíce mletého máku
• 1 lžíce medu
Na drobenku:
• 100 g ovesných vloček
• 2 lžíce máku
• hrst drcených vlašských ořechů
• 2 lžíce medu
Postup:
Kešu rozmixujeme na mouku. Přidáme žloutky, med a z bílků vyšleháme sníh, který opatrně vmícháme do těsta. Dáme do formy s pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C asi 10 minut.
Maliny rozmačkáme a přidáme mák a med. Po vychladnutí dáme maliny opatrně na korpus. Připravíme si drobenku smícháním vloček, máku, ořechů a medu a nasypeme na malinovou vrstvu. Pečeme znovu cca 15 minut.

