
Suroviny:
200 g + 30 g jemného arašídového másla
100 g mletých kešu oříšků natural
50 g javorového sirupu
100 g čokolády Millésime od @health_box_cz
ovoce na ozdobení (ideálně kyselejší jako je rybíz)
Postup:
Rozmixujeme kešu oříšky na mouku, smícháme s jemným arašídovým máslem a javorovým sirupem. Tuto směs dáme do silikonových košíčků na muffiny a pomocí malé lžičky směs zarovnáme, nakonec uděláme na povrchu menší uprostřed důlek. Rozmačkáme maliny vidličkou a dáme je do důlku. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a smícháme jí s 30 g arašídového másla. Vznikne nám poleva, kterou zalijeme každý košíček. Nakonec je nazdobíme ovocem a dáme je ztuhnout do mrazáku.
Košíčky vždy vytáhněte cca 1 hodinku před podáváním.
Tip: S jogurtem nebo tvarohem je to výborná vyvážená svačinka.

