Obyčejný štrůdl jsem doplnila o nějaký ty bílkoviny, a tak není problém si ho dopřát třeba i v dietě! A jak na takový FIT štrůdl?

Suroviny:
1 balení celozrnného listového těsta
2 sladká jablka
110 g Šmakouna švestka, skořice
3 lžičky skořice
1 vejce na potření
kokosový cukr na doslazení
Postup:
Těsto vyválíme a potom si připravíme náplň. Jablka oloupeme, nastrouháme a přistrouháme do nich i váleček Šmakouna. Nakonec do náplně přidáme skořici a položíme ji na vyválené těsto. Štrůdl zamotáme a potřeme jej vajíčkem. Pečeme asi 25 minut na 180°C do zlatova. Po upečení můžeme ještě teplý štrůdl posypat kokosovým cukrem, ale pokud použijete sladká jablka nebude ani potřeba.
Jednoduchý a výborný recept! Štůdl prostě nikdy nezklame :-)
