Flapjack tyčinky s belgickou čokoládou a kokosem

6/10/2018

 

Suroviny:

 

cca 150 g jáhel Lagris (v neuvařeném stavu)

4 lžíce kokosu

hrst rozdrcených mandlí

 

hrst belgických čokoládových čoček (min 70%)

2 lžíce medu

2 lžíce mléka

4 lžíce javorového sirupu

1 vejce

 

 

 

Postup:

 

Jáhly uvaříme podle návodu, lehce rozemeleme ponorným mixérem, ale né úplně! V jiné misce vyšleháme vejce, přidáme med, sirup a potom mléko. Potom smícháme se všemi surovinami včetně jáhel a čokoládových čoček. Tuto směs nalejeme ideálně do skleněné, podélné, ohnivzdorné mísy, která je vyložená pečícím papírem. 

 

Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C cca 50 minut.

Sdílet na Facebooku
Please reload

© 2019, Happy healthy me, všechna práva vyhrazena.