Jáhlová kaše

3/24/2018

 

Ovesné kaše už vás nebaví a chtěli byste zkusit něco nového? Pak je jáhlová kaše ideální volba. Jáhly obsahují cenné minerální látky (např. železo, fosfor, zinek), vlákninu a vitamín B. Ale hlavně jsou jáhly i chutné a dají se z nich připravit výborná sladká i slaná jídla. Já z nich tentokrát připravila sladkou kaši s javorovým sirupem, proteinem a ovocem.

 

 

 

Suroviny na jednu porci:

asi 80 g jáhel

2 lžíce proteinu

1 lžíce javorového sirupu

voda na uvaření jáhel

 

Na zdobení:

mák, ovoce, oříšky, semínka

 

Do uvařených jáhel pouze vmícháme protein s javorovým sirupem a ještě teplou hotovou kaši zdobíme podle chuti. 

 

A zdravá a rychlá snídaně je na světě :-)

 

 

 

Sdílet na Facebooku
Please reload

© 2019, Happy healthy me, všechna práva vyhrazena.