Kari rizoto s kuřecím masem a zázvorem

1/31/2018

 

Suroviny:

 

Jasmínová rýže

Kuřecí prsní řízky

Konzerva červených fazolí

Čerstvá paprika

Jarní cibulka

Olivový olej

Cibule

Zázvor

Kari koření, sůl, pepř, bazalka

 

 

Postup: 

 

Jasmínovou rýži propláchneme vařící vodou, dáme ji do zapékací mísy, posypeme kari kořením a důkladně promícháme. Potom ji zalijeme potřebným množstvím vody s olivovým olejem, osolíme a dáme do trouby na 30 minut. Mezitím si restujeme cibulku, papriku a naložené kuřecí maso na pánvi. Masovou směs smícháme s rýží, přidáme fazole, jarní cibulku, čerstvou bazalku a šťávu ze zázvoru (zázvor nastrouháme a vymačkáme z něj šťávu). 

Sdílet na Facebooku
Please reload

© 2019, Happy healthy me, všechna práva vyhrazena.